• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

TP-LINK RE200 - Wifi Versterker - 750 Mbps

Home Cinema
€ 31.9931.99
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
4.510
lees meer
TP-LINK RE200 - Wifi Versterker - 750 Mbps
unknown

Met deze wifi versterker vergroot je eenvoudig het dekkingsgebied en de signaalsterkte van een bestaand draadloos netwerk De RE200 maakt gebruik van de snelle Wireless AC wifi-standaard waardoor hij gecombineerde draadloze snelheden kan leveren tot 750 Mbps, waarvan 300 op de 2,4 Ghz frequentieband en 450 Mbps op de 5 GHz frequentieband.

Ideaal voor woningen met:

  • Basis netwerkgebruik (browsen, streamen...).
  • Meerdere ruimtes

Installatie

Druk op de WPS toets van je router en binnen 2 minuten op de Range extender toets van de RE200 om eenvoudig met het netwerk te verbinden. Eenmaal verbonden met de bestaande router kun je de RE200 uit het stopcontact halen en ergens anders binnen het draadloze bereik van de bestaande router in een stopcontact steken, zonder dat je de extender opnieuw hoeft te configureren.

*Welke band wordt gebruikt bij verbinden m.b.v. de WPS toets is soms arbitrair en afhankelijk van de instellingen van je router. Als je een WPS verbinding met zowel de 2,4 GHz als de 5 GHz band tot stand wilt brengen, moet je naar de webconfiguratie pagina van de RE200 gaan om dit te configureren

Overige kenmerken

Hoge-snelheid modus

Met de hoge-snelheid techniek gebruikt de RE200 beide WiFi banden om heel snelle verbindingen te creëren - ideaal voor HD video streaming, online gaming en andere bandbreedte-intensieve taken.

*In de hoge-snelheid modus biedt de RE200 maximale prestaties, maar alleen verbindingen via één band (2,4 GHz of 5 GHz).

Fast ethernetconnector

Via de Ethernet connector van de RE200 voorzie je bedrade apparaten zoals Blu-ray® spelers, game consoles, DVR's, laptops/PCs of smart TVs van internet. Hou er rekening mee dat een fast ethernetpoort trager is dan een standaard gigabit ethernetpoort.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box