• Dé prijsvergelijker
 • 47.691 Producten
 • Lage prijzen
 • Gratis verzending*
 

FIFA 20 - PS4

Home Cinema
€ 44.9944.99
Laagste prijs van de 2 aanbieders
4.510
 1. Bol.com
  € 44,99
  lees meer
  Levertijd: op voorraad. voor 23:59 besteld, morgen in huis
 2. Media Markt
  € 44,99
  lees meer
  Levertijd: voor 23.30 besteld, morgen in huis
 3. Van dit product hebben wij 2 aanbieders gevonden. De laagste online prijs is slechts € 44,99 bij Bol.com. Andere aanbieders bieden dit product aan voor prijzen tussen de € 45,00 en € 44,99. Dit product is direct leverbaar bij de goedkoopste aanbieder. Bij al onze aanbieders kunt u veilig online de producten bestellen en betalen.
FIFA 20 - PS4
unknown

FIFA 20 vernieuwt het hele spel

EA Sports VOLTA

VOLTA brengt voetbal terug naar de straten met de authentieke cultuur, creativiteit en stijl van het kleinschaligere voetbal.

Bouw je speler

Personaliseer en pas je vrouwelijke of mannelijke in-game avatar aan met een uitgebreide keuze aan kleding, haarstijlen, tatoeages en in-game emotes.

Wereldwijde playgrounds

Van een voetgangerstunnel in Amsterdam, tot een voetbalkooi in Londen, tot de daken van Tokio: ervaar een nieuwe kant van het wereldspel met VOLTA Football.

Speel op jouw manier

Speel 3v3 Rush (zonder goalkeep), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 en Professional Futsal. Hiernaast biedt VOLTA arena's en omgevingen van wisselende grootte, zowel met als zonder muren, die je de vrijheid geven om te voetballen zoals jij het wil.

Speelmodi

Bouw je eigen squad in VOLTA World, leid je speler door de VOLTA Story Mode, speel door Promotie en Degradatie in de online VOLTA League, of neem je favoriete professionele teams mee naar de straten in VOLTA Kick-Off.

populair products / recent viewed box